Naziv ideje: Fit Higiena

Avtor: Damira Omerčević, Jana Hojnik, Maja Džakić, katarina kocijančič, Doris Gomezelj, Matej Rajter
Dejavnost: Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah s športno opremo Država: Slovenia Datum vpisa: 18.01.2019

Povzetek

Podjetje, ki smo ga zasnovali ponuja produkte za večjo higieno po športnih centrih. Produkti ne bodo zavzemali veliko prostora, bodo pa reševali velik problem slabe higiene v različnih športnih centrih. Razkuževalni vlažilni robčki bodo namenjeni čiščenju fitness naprav ter športnih rekvizitov, razpršilnik pa je namenjen čiščenju sanitarnih prostorov. 

Naš cilj je ljudem pridobiti čim bolj čisto okolje, v katerem lahko brez skrbi telovadijo, ali pa se kasneje še brez skrbno umijejo.  Ker menimo, da so naši higienski pripomočki nujni v športnih centrih, verjamemo v naš uspeh in posledično visok dobiček. 

Po naših tržnih raziskavah so naši izdelki zelo zaželjeni in imajo veliko interesentov, saj po naših tržnih raziskavah opažamo, da bi ljudje to uporabljali ter da jih moti, ker takšne rešitve še ne ponujajo po športnih centrih. Izdelek bi najprej poskusili ponuditi večjim športnim dvoranam ter fitness centrom, ter sočasno bi ga prodajali tudi preko spletne trgovine. Poleg tega pa bi morali izdelke konstantno reklamirati. Kupcem bi ponudili tudi različne akcije ter točke zvestobe za stalne kupce, ki bi ji v prihodnosti prinesle različne ugodnosti.

Predstavitveni video ideje: https://www.youtube.com/watch?v=JbdeJ99309g 

 Komentarji

    Trenutno ni še nobenenga komentarja